En fin gåva till nyblivna föräldrar

Många säger att det största i livet är att bli förälder. Nu är det någon i din närhet som precis har upplevt det, och det vill du vara med och fira. Ett sätt att gratulera den som har blivit förälder är att ge bort en personlig gåva.

Gåva som tradition

Redan under de gamla egyptiernas tid var det tradition att ge föräldrarna en gåva. Dåtidens gåvor var dock ganska långt ifrån vad vi skänker idag. En god gåva då var att offra någonting till gudarna som stod för livet. Då skulle barnet komma på “god fot” med dem från början. Turligt nog för oss så är gamla traditioner föränderliga.

Säg det med en bild

“En bild säger mer än tusen ord” har du säkert hört, och det ligger verkligen en sanning i det. Nyblivna föräldrar tröttnar sällan på att titta på sin nya familjemedlem, och det finns flera sätt att föreviga bebisen med bilder. Ett vackert album är ett exempel på en gåva som idag nästan räknas som retro, då det är ovanligt att spara bilder i fysisk form. Är du ute efter något mer modernt kan en poster vara kul. Klicka här för att komma till ett brett utbud av stilfulla posters, som du dessutom kan modifiera efter din egen smak.