Förgyll ditt hem

Saknas det något i ditt hem? Kanske väggarna känns tomma och du vill fylla dem med något? Det finns många sätt att i ett hem inreda med posters. Förutom att tänka färgtematiskt i svart och vitt kan du tänka utanför ramarna när det kommer till vilket sätt du vill visa upp dina posters på. Det finns många spännande sätt att framhäva dina tavlor på.

Inreda med posters

Online kan du hitta snygga ramar och även posters som kan ge dig ett mer personligt hem. Det finns olika kategorier att välja på när det kommer till motiv och kikar du under rubriken ramar hittar du en mängd olika alternativ som kan passa din poster. Utöver detta har Stilora även olika tillbehör som passar för din bild.

Att tänka på

Ibland kan vi tänka att posters bara passar i vardagsrummet eller kanske till och med i sovrummet men var inte rädd att testa dig fram i övriga rum. För att skapa harmoni i ett rum kan du tänka på att dina posters ska följa samma tema. Som färgen på ramarna eller färgtonen i bilderna. Du kan också tänka på hur du ska placera dina posters för att skapa en vacker helhet.