Ett perfekt minne av era barn

Barnen är det mest ovärderliga man har, och därför vill man fånga varje ögonblick av deras uppväxt. Alltså vill man minnas varje ögonblick och dess magi, och man vill dokumentera så mycket som möjligt. Nu finns möjligheten att designa en individuell tavla med motiv i den storlek som ert barn hade vid födseln. Detta kommer att ständigt påminna om hur liten och späd barnet var, och hur fort tiden går.

Välj design

Du kan göra tavlan unik genom att själv välja bakgrundsfärg, vilken typ av illustration du önskar samt skriva in barnets födelsedatum, vikt och längd. Det är ett väldigt fint sätt att blicka tillbaka på de magiska ögonblick då ert barn gjorde sin entré i världen. Vet du inte var du skaffar en sådan, Gå in och klicka här och designa din tavla nu.

En snygg inredningsdetalj

En sådan personlig tavla kan även ges bort som till exempel doppresent. Oavsett kommer det bli en garanterad succé. Tavlan är dessutom stilren och väldigt snygg att ha uppe på väggen, alltså blir den en fin inredningsdetalj i hemmet. Varför inte i vardagsrummet, eller i barnets rum? Vad du än väljer har denna tavlan en given plats i hemmet.